TikTok Takipçinizi Artırmak İçin Yapabileceğiniz Yöntemler

TikTok Takipçinizi Artırmak İçin Yapabileceğiniz Yöntemler

TikTok takipçi sayınızı ücretsiz arttırma konusunda bilginiz yok ve bunu nasıl yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız bu bilgilendirici yazıyı okuyarak konu hakkında önemli bilgilere sahip olabilirsiniz.


Yaklaşık olarak 1 Milyar aktif kullanıcıya sahip TikTok'da takipçi sayısını artırmak, TikTok sosyal platformundan para kazanmak isteyenler için oldukça önemlidir. TikTok takipçi sayınız artıkça buradan para kazanma şansınız o derecede artar.


Kahve fiyatına binlerce TikTok Takipçi anında gönderinizde! 

%100 Şifresiz İşlem | Hızlı teslimat | Doğal Artış | 7/24 Canlı Destek


Tik tok sayfalarına girdiğinizde çok takipçisi olan kişiler dikkatinizi çekmiştir. Bazı tik tok sayfaları çok sayıda takipçi görünmesi için TikTok takipçi hilesi kullanarak binlerce takipçi gönderdiklerini söylerler. Fakat bu takipçilerin çoğu robot hesaplar yani gerçek hesaplar değildir. Hesabınız bot hesap olmasa da takipçileri yanlış hesap takip ettiklerini düşünüp sizi takipten çıkabilirler Bu yüzden bu şekilde hileler kullanarak takipçi eklemek hesabınızın güvenirliliğini düşürür. Bu yüzden önerilmez ve bir hesabın takip edilmesi için organik TikTok takipçisi olması gerekir.


Tik Tokta takipçi kazanmak istiyorsanız birilerini takip etmeniz gerekir. Başka hesapları takip etmek çok önemlidir. Çünkü takip ettiğiniz kişinin profiline giren kişiler sizinde videolarınızı görebileceği için sizi de takip etme olasılıkları artacaktır. TikTok takipçi sayınızı artırmak için ne idüğü belli olmayan firmalardan takipçi satın alabilirsiniz fakat her zaman organik takipçiye sahip olmak daha avantajlıdır. Bu yüzden organik tik tok takipçisi bulabilmek için tik tok videolarınızı diğer sosyal medya hesaplarınızdan mutlaka paylaşmalısınız. Tüm dünya yüzeyinde yaygın olarak kullanılan Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube gibi sitelerde paylaşılan TikTok videoları daha fazla organik takipçiye sahip olmanızı sağlar.


İşte TikTok'ta daha fazla takipçi edinmenin 7 yolu:


1. Hedef kitlenizi belirleyin

Herhangi bir sosyal kanalda takipçi sayınızı artırmanın ilk adımı, içeriğinizle kimi hedefleyeceğinizi bildiğinizden ve hedef kitlenizin keyif alacağı içerik oluşturduğunuzdan emin olmaktır. TikTok takipçinizi büyütmek için bunu yapmanın birkaç yolu var.

İlk olarak, sektörünüzdeki rakiplere ve etkileyicilere bir göz atın. Ne tür içerikler yayınlıyorlar? En popüler videolar hakkında not alın ve bunları kendi benzersiz fikirlerinizi bulmak için kullanın.


Ardından, diğer yayınlarınızda yayınladığınız içerik türlerini düşünün. TikTok'ta yayınladığınız içerik büyük olasılıkla çok farklı olsa da, iyi performans göstereceğini bildiğiniz bazı ortak eğilimleri ve içerik türlerini veya fikirleri yine de belirleyebilirsiniz.


Son olarak, müşteri kişiliğinizi tekrar gözden geçirmek için bir dakikanızı ayırın ve kendinize onların beğenip beğenmediklerini hatırlatın. TikTok gibi bir platformda ne görmek isterlerdi ? Özellikle TikTok gibi yeni ve viral kaynaklı bir ağda her şeyin deneme yanılma olduğunu unutmayın. Kitlenizde gerçekten yankı uyandıran videoyu bulmadan önce milyonlarca farklı video türünü deneyebilirsiniz. (Ancak, hedef kitlenizi iyi kavradığınızdan emin olmak, bir milyondan çok daha az olduğundan emin olmanıza yardımcı olabilir. Belki beş veya altı gibi.)


2. Trendlere dikkat edin

Trendler, TikTok'ta büyük bir şeydir. Platformu daha önce incelediyseniz, muhtemelen birkaç videonun çok benzer ana hatları izlediğini veya aynı ses klibini kullandığını fark etmişsinizdir. Bunun nedeni, bu video türünün trend olması ve popülerliğini kanıtlamasıdır. İşletmeniz için anlamlı olan benzer bir video oluşturmaya çalışın ve ilgili TikTok trendlerinden yararlanın .


Kendi feed'inizde neleri kullanabileceğiniz konusunda ilham almak için hangi hashtag'lerin ve ses kliplerinin trend olduğunu görmek için uygulamanızdaki keşfet sayfasına gidin.

TikTok'taki Keşfet sekmesinin ekran görüntüsü.

Yukarıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğiniz gibi, belirli işletmeler için işe yarayabilecek iki trend hashtag #GymTok (spor salonları ve fitness markaları için mükemmel) ve #LearnHow (eğiticileri ve adım adım videoları paylaşan markalar için mükemmel).

3. Bir TikTok meydan okuması oluşturun

TikTok'un ünlü olduğu şeylerden biri, dans, cesaret vb. çeşitli video mücadeleleridir. Uygulamadaki videolar arasında gezinirken, muhtemelen birkaç farklı zorlukla karşılaşacaksınız. Markanız için herhangi birinin işe yarayıp yaramadığını görün  veya kendi TikTok mücadelenizi oluşturmayı düşünün.


4. Doğru hashtag'leri ekleyin

Tıpkı Instagram, Twitter ve diğer birçok sosyal medya platformunda olduğu gibi, hashtag'ler kullanıcıların içeriğinizi bulmasına yardımcı olur. Ancak doğru hashtag'leri kullandığınızdan emin olmanız önemlidir. Birçok insanın yaptığını gördüğümüz bir uygulama, başlıklarında trend olan tüm hashtag'leri etiketlemektir. Ancak, bu hashtag'ler gerçekten paylaştığınız şeyle alakalı değilse lütfen bunu yapmayın. Aksi takdirde, sadece spam görünüyor.


Bunun yerine, bu hashtag'lerin kaç kez görüntülendiğini görmek için başlığınızı oluştururken ilgili hashtag'leri yazmaya başlayın. Ayrıca, Sizin İçin sayfasına girmek amacıyla yaygın olarak kullanılan, her zaman popüler olan hashtag’leri eklemeyi unutmayın.


5. TikTok videolarınızı çapraz olarak tanıtın

TikTok'ta olduğunuzu herkese duyurun. Diğer kanallardaki takipçileriniz bir TikTok profili oluşturduğunuzu bilmiyor olabilir, bu nedenle videolarınızı diğer kanallarda çapraz tanıtmak iyi bir fikirdir.


Instagram ve YouTube gibi diğer platformlar, kendi kısa biçimli video içeriği sürümlerini sunarak size TikTok videoları için oluşturulan içeriği yeniden kullanmak için mükemmel bir yer sunar. Twitter ve Instagram gibi bazı platformlarda (besleme videoları), TikTok logosu ve ekranın köşesindeki tutamacınızla TikTok özet akışınızdan videoları kaydedebilir, ardından olduğu gibi yükleyerek takipçilerinize nasıl yapılacağını öğrenmeleri için kolay bir yol sağlayabilirsiniz. seni TikTok'ta bulmak için.


Bazı platformların, orijinal içeriği yeniden tasarlanmış TikTok videoları üzerinden tanıtmak için birkaç kısıtlaması vardır. Instagram Reels, yeniden yayınlanmış, filigranlı videolara izin vermez, bu nedenle orijinal kısa videoyu yüklemeniz veya uygun şekilde düzenlemeniz gerekir. YouTube Shorts, TikTok filigranlı videolara izin verir, ancak bunlardan para kazanılamaz.


6. Kitlenizin ilgisini çekmek için TikTok özelliklerini kullanın

TikTok profilinize daha fazla göz atmak istiyorsanız, bunu yapmanın en iyi yollarından biri diğer videolarla etkileşim kurmaktır. Diğer kullanıcıların videolarını beğenin, yorum yapın ve birleştirin/düet yapın.


Birleştirme, başka bir kullanıcının videosunun klibinin sonuna kendi videonuzu eklemenize olanak tanır. Bu, mevcut bir videoya kendi yorumunuzu veya ek içeriğinizi eklemek için mükemmeldir.


Dueting, videonuzu başka bir kullanıcının videosunun yanına yerleştirir, böylece mevcut bir videoya tepki verebilir veya kendi içeriğinizle onu tamamlayabilirsiniz.

Markanızla son derece alakalı dikiş veya düet videolarına sahip olduğunuzdan emin olun. Aksi takdirde, hedef kitlenizin dikkatini çekmek için oluşturduğu videoları beğenin ve yorum yapın.


7. TikTok reklamlarını deneyin

Son ipucumuz, pazarlama reklam bütçenizin bir kısmını TikTok videolarınızı tanıtmanın arkasına koymayı test etmektir. Bu, yeni başladığınızda mükemmel bir yaklaşımdır, böylece gelecek videolarınız için neyin işe yarayıp neyin yaramadığını ölçmek için bir başlangıç ​​temeliniz olur.

Deneyebileceğiniz birkaç farklı TikTok reklam türü vardır , ancak bu amaçla marka devralma veya feed içi reklamlar en iyi seçeneğiniz olacaktır. Bunlar kendi video içeriğinizi gerektirir, bu nedenle hedef kitlenizin sizi takip etmesini sağlayacak bazı akılda kalıcı videolar için beyin fırtınası yapmaya başlayın.


Tik tok takipçinizi artırmak için TikTok takipçi hilesi kullanmadan yapabileceğiniz bazı basit ipuçlarından bahsetmek istiyoruz. Bilindiği üzere ne kadar daha fazla takipçiniz var ise takip edilme olasılığını o kadar yüksektir. Bu yüzden bazı durumlarda TikTok takipçi satın al seçeneğini kullanarak takipçi satın alınabilir. Fakat takipçi satın alınırken organik takipçiler olmasına dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde çok takipçi almış olsanız da robot takipçiler bir müddet sonra kaybedilecektir. Bu yüzden tik tok sayfanızda organik takipçi trafiği olması çok önemlidir.


İlk etapta organik TikTok takipçisi kazanma şansı için arkadaşlarınızdan ve tüm tanıdık çevrenizden sizi takip etmelerini isteyebilirsiniz. Çünkü onları da takip eden arkadaşları ya da tanıdıkları sizin videolarınızı görecek ve beğenirse takip etmeye başlayacaktır.


TikTok'da takipçi sayısını artırmakta en önemli unsur dikkat çekici videolar çekmektir. Sürekli aynı şekilde çekilen sıradan videolar çok fazla dikkat çekmez. Video çekerken kendine hasa hareketler kullanmalı ve belirli bir tarz yaratmalısınız. Sıradan ve sürekli aynı çekilen videolar sizin takip esilmenizi sağlamaz ve TikToK takipçisi satın al durumunu yaşarsınız.

Tik tok platformunda takipçi yükseltmek için diğer kişisel hesaplarınızdan videolarınızı mutlaka paylaşmalısınız. Bu şekilde sizi bu sosyal medya sitelerinden takip eden kişiler tik tok hesabınızı da takip edebilirler. Böylelikle sizde TikTok takipçi hilesi kullanmanıza gerek kalmadan organik takipçilere sahip olabilirsiniz.


TikTok Videolarınızı Ücretsiz Daha Çok İzlenir Hale Getirmek

Tik tok videolarınızın daha çok izlenmesini ve dikkat çekmesini istiyorsanız belirteceğimiz hususları dikkatle inceleyiniz. Tik tok takipçi sayısını artırmanın en baş yollarından biri videolarınızın çok fazla izlenir olmasını sağlamaktır. Herkesten farklı konular bulmanız ve dikkat çekici eğlenceli videolar çekmeniz takipçi sayınızı kesinlikle artıracaktır. Bu şekilde doğal yöntemlerle organik TikTok takipçisi kazanma şansına sahip olacaksınız.


Tik tok videolarınızın dikkat çekmesini istiyor iseniz dublajlı videolar çekmelisiniz. Özellikle espirili ve eğlenceli videolar kişilerin videonuz defalarca izlenmesini sağlayacaktır.

Tik tok videolarınızda dikkat çekmek için kullanacağınız diğer bir yöntem ise düet şeklinde olan videolardır. Eğer şarkı söyleme yeteneğiniz var ise videolarda mutlaka kullanın. Video çekimlerinizi güncel konulardan seçmeniz de izlenme sayınızı artıracaktır.


Tik tok platformunun bir özelliği de canlı yayın yapılabilmesidir. Canlı yayınlar yaparak daha fazla kişiye ulaşabilirisiniz. Fakat bunun için dikkat çekici bir konu bulmalısınız. Tik tok takipçi artırmada hashtag takibi ve videolara doğru, güncel hashtag eklemekte ücretsiz olarak takipçi sayınızı artırır.


Kahve fiyatına binlerce TikTok Takipçi anında gönderinizde! 

%100 Şifresiz İşlem | Hızlı teslimat | Doğal Artış | 7/24 Canlı Destek