pinterest profile bakanlar

Pinterest’te Profile Bakanlar Görülür mü?

Pinterest, dünyada en sık kullanılan uygulamalardan bir tanesidir. Genel olarak fotoğraf paylaşma uygulaması olmasına rağmen çeşitli stalklamalar da yapılabilmektedir. Bundan dolayı da kullanıcılar kimin kendi profiline baktığını merak etmektedir. Ancak Pinterest profile bakanları öğrenebileceğiniz bir yöntem bulunmamaktadır. Ekstra olarak bir uygulama ya da bir araç desteği ile de bunu sağlayabilmeniz mümkün değildir.


Yine de diğer kullanıcıların aktivitelerini kendi profilinizde gözlemleyebilirsiniz. Örnek olarak pinlerinizden herhangi birisine yorum ya da beğeni geldiğinde bildirim alırsınız. Ek olarak Pinterest’te bir İşletme hesabı kullanıcısı iseniz, hedef kitleniz hakkında detaylı demografik bilgileri öğrenebilirsiniz. Yani kitlenizin ortalama yaşlarını, yaşadığı bölgeleri ve kullandığı cihazlar hakkında bilgi sahibi olursunuz.


Pinterest Profilini Görüntüleyenleri Bulma

Pinterest uygulamasında profilinizi görüntüleyen kişileri bulmak aslında oldukça zordur. Çünkü bunun herhangi bir çözümü bulunmamaktadır. Pinterest hesabınıza kimin baktığını ya da kimlerin pinlerinizi incelediğini görmek bakan hesapları takip etmediğiniz takdirde imkansızdır.


Çok sayıda web sitesi Pinterest profil görüntüleyenleri bulabildiğini iddia etmektedir. Bu siteler aktif bir şekilde profili kimlerin ziyaret ettiğini gösterdiğini rapor ediyor. Ancak bu raporların ne Pinterest ne de bir başka sosyal mecra üzerinde herhangi bir doğrulaması bulunmamaktadır.


Normal şartlar altında hiçbir sosyal medya aracının kullanıcı gizliliğini riske atacağı düşünülemez. Bunların yanı sıra bu tarz sosyal mecraların algoritmaları inanılmaz gelişmiş düzeydedir. Yani kullanıcı bilgilerinin sızdırılması tarzında olayların yaşanması pek mümkün olmamaktadır.


Pinterest'te takipçi sayınızı arttırmak için Pinterest takipçi satın al paketlerimizi inceleyebilirsiniz.


Güvenliğin bu kadar üst düzey olmasından dolayı da profilinize bakan kişileri öğrenmeniz teknik olarak imkansızdır.


Pinterest Profil Görüntüleme Özelliği Var mı?

Kaydettiğiniz pin, pano ve daha birçok içeriği Pinterest hesaplarında görebilirsiniz. Profilinizi herkes görebilirken gizli panolara görmeye izin verilmez. Gizli panolar yalnızca onu oluşturan kişi hesabına baktığında görülebilir.


Diğer bazı sosyal medya platformlarından farklı olarak, Pinterest'te profilinize kimlerin baktığını görebileceğiniz bir özellik bulunmamaktadır. Bu durum, Pinterest'in gizlilik politikalarının bir parçasıdır ve kullanıcıların platformda rahatça gezinip ilham alabilmeleri için tasarlanmıştır.