Instagram Gizli Hesap ve Profil Görme Uygulamaları

1) SCOUT

Hem Adroid hem de IOS için indirilebilen Scout programı istediğiniz kişinin Instagram gizli profile bakmanızı sağlamaktadır.  Sadece gizli profile değil aynı zamanda gönderi yorumları, gönderi beğenimi ve fotoğrafları HD kalitede kaydetmenizi sağlamaktadır. Oldukça kolay kullanımı olan uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir ve kullanabilirsiniz.


2) LiLi

Instagram gizli profile bakma 2020 yılında oldukça fazla aratılan cümle olmuştur. Bunun nedeni birçok kişinin Instagram profilini gizli olarak kullanması ve bu gizli profillerin dikkat çekmesidir. LiLi uygulaması ile dilediğiniz kişinin gizli profilini görebilir, video ve fotoğraflarını telefonunuza kaydedebilir, hikayelerini ve öne çıkanlarını indirebilir ve daha birçok özelliğinden faydalanabilirsiniz. Masa üstü ve Adroid cihazlarda kullanılabilen programı dilediğiniz gibi indirebilir ve ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.


3) GHOSTY

Ghosty program sizlere takip etmeden hesap görme özelliği sağlamaktadır. Hem IOS hem de Android cihazlarda kullanabileceğiniz bu programı ücretsiz olarak mobil cihazlarınıza indirebilir ve gizli hesap görme işlemi uygulayabilirsiniz. Özellikle eski sevgililerin hesaplarını görmek isteyen kullanıcılar tarafından tercih bu programlar birçok kişinin işine yaramaktadır.


4) Pingru

Pingru ile dilediğiniz kullanıcıların profillerini görebilir ve paylaşımlarına erişebilirsiniz. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu program ile ekstra olarak gizli profillerin hikayelerini görmek isterseniz 30 TL aylık üyelik bedelini yatırabilirsiniz. Günlük her kullanıcıya 3 adet hak veren uygulama daha fazla kişinin profiline bakmak isteyen kullanıcılar için ekstra ücret talep etmektedir.

Yukarıda sizler için Instagram gizli hesap görmenizi sağlayacak uygulamalardan bahsettik. Liste yer alan herhangi bir uygulamayı seçerek gizli hesapları görebilirsiniz. Uygulamalar sizlerden kendi hesabınıza erişim izni istediğinden bu tarz uygulamaları yeni bir hesap açarak veya fake bir hesapla giriş yaparak kullanmanızı tavsiye ederiz. Bazı kötü niyetli yazılım geliştiriciler sizin hesap bilgilerinize erişerek dilediği hesapları takip edebilir ve hesaplarından diledikleri paylaşımları yapabilirler.