Instagram Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

Instagram Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

Instagram'da hesap dondurmak istiyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz. Hesabını belirli sebeplerden dolayı kapatmak istiyorsanız bu işlemin nasıl yapıldığını burada öğreneceksiniz.

Instagram dondurma işlemi için önce  masaüstü internet sağlayacımızdan https://www.Instagram.com adresini açıyoruz.


Kullanıcı adımızı ve şifremizi girdikten sonra profilimize girmiş bulunuyoruz.Profil sayfamızın sağ üst köşesinde bulunan Profilini Düzenle seçeneğine tıklıyoruz

Daha sonra karşımıza çıkan kullanıcı girişi panelinden kullanıcı adı ve şifremizi girerek hesaba giriş yapıyoruz.(Dondurma işlemi mobil uygulama üstünden gerçekleştirilemez)


Profilimi düzenle sayfasının en alt kısmında bulunan Hesabımı Geçici Olarak Kapat seçeneğine tıklayarak Instagram hesabını kalıcı olarak dondurma ya da İnsta  hesabını geçici olarak dondurma işlemine devam ediyoruz.


Hesap dondurmada son adım olarak Instagram Hesabını Neden Kapatıyorsun ? sorusunu cevaplıyoruz. Bu adımdan sonra karşınıza birtakım seçenekler çıkacak; istediğiniz seçeneği seçebilir ya da 'Diğer' yazan seçeneği tıklayıp geçebilirsiniz. Ve son  olarak Devam Etmek İçin Lütfen Şifreni Tekrar Gir bölümündeki alana şifrenizi yazarak altta bulunan Hesabı Geçici Olarak Kapat seçeneğine tıklıyoruz. Artık Instagram hesabınız donduruldu. Diğer adıya hesabınız geçici olarak donduruldu.


Instagram Dondurulan Hesap Tekrar Nasıl Açılır?

Hesabınızı tekrar aktifleştirmek için ister mobil cihazınızdan ister masaüstü internet sağlayacılarından https://www.Instagram.com adresine giriş yaparak aktifleştirebilirsiniz.Bu işlemden sonra Instagramınızı eskisi gibi rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Instagram Kalıcı Olarak Hesap Dondurma İşlemi

Instagram’da hesabınızı kalıcı olarak dondurmak, kapatmak istiyorsanız bu da mümkün.Instagram Hesabınızı kalıcı olarak dondurmak için: Hesabını Sil sayfasına gidin. Instagram internet sitesine giriş yapmadıysanız, öncelikle giriş yapmanız istenir.Hesabını neden siliyorsun? sorusunun yanındaki  menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin. Hesabınızı kalıcı olarak silme seçeneği, sadece menüden bir neden seçtiğinizde görünür.Hesabımı kalıcı olarak sil'e tıklayın.Ve Instagram hesabınız kalıcı olarak dondurulur ve silinir.

Instagram dondurma ve açma linki: https://www.Instagram.com


Dikkat!!: Instagram hesabınızı kalıcı olarak sildikten sonra tekrar açamazsınız. Eski kullanıcı adınızla da aynı başka bir hesap açmanız mümkün değildir.