Facebook Videolardan Para Kazanmanın Yolları Açıldı!

Facebook Videolardan Para Kazanmanın Yolları Açıldı!

Facebook para kazan fikri ile çoğumuz bu yazının altına toplanmış bulunmaktayız. Günümüzde en çok kullanıcıya sahip sosyal medya platformu olan Facebook para kazan video ve paylaşımlarla para kazanmanın yollarını açtı. Nasıl para kazanacağınıza dair bazı hususları bu yazımızda sizlerle paylaştık.


Facebook Para Kazanma Yöntemleri

Eğlenceyi işe dönüştürmek hepimizin hoşuna gider değil mi? Facebook geliştirdiği özellikler sayesinde artık bu duruma olanak sağlıyor. Yaptığınız paylaşımlardaki beğeniler artık sadece beğeni ifadesi değil her beğeni TL olarak tarafınıza dönüşebiliyor.

Sosyal medya aracılığı ile tanıyıp şuan televizyon vb ekranlarında gördüğümüz ünlüleri düşünün, birçoğu bu yöntemleri kullanarak gündeme gelmişti. Beraberinde bunu bir iş fırsatına dönüştürerek hem bundan para kazanmış hem gezmiş görmüş paylaşmış vs diyerek örnekler çoğaltılabilir.

Peki ya Facebook para kazan taktikleriyle nasıl gelir elde edilir?  Ne kadar sürede para kazanırım? Hangi adımlar izlemem gerekiyor? gibi sorularınız için izlemeniz gereken yolu sizler için sıraladık;


Özgün Bir Konu Bulun

İlk olarak yaptığınız paylaşımlar ile ses getireceğiniz dikkat çekici bir konu bulup, paylaşımlarınızı bu konu doğrultusunda yapmanız gerektiğini unutmayın.


Sayfanızı Oluşturun

Şahıs hesabından ziyade kuracağınız yeni bir sayfa hem profesyonel duracak, hem de daha fazla insana ulaşmanızı sağlayacaktır. İnsanlar arkadaş ekle yerine sayfayı takip et butonunu tercih eder.


Para Kazanma Ayarlarını Aç

Özgün içeriklerle insanlara ulaşacağınız sayfanızı oluşturduktan sonra sayfa ayarları kısmından para kazanma seçeneğini aktif hale getirmeniz gerekmektedir.


Profesyonel İmaj Çizin

Yaptığınız paylaşımlardaki üslup ve içeriklerle ile takipçilerinizde profesyonel imajı çizin. Bu durum hem güven verecek hem de paylaşımlarınızın takip edilmesini sağlayacaktır. Paylaştığınız içerikler ilginç ve bilgilendirici olmasına dikkat edin. Bu durum Facebook para kazan konusunda önemlidir. Herkesin bildiklerinden ziyade bilmedikleri ama bilmek isteyeceklerine odaklanmalısınız.


Markanızı Yaratın

Özgünlüğünüz sayesindeki eşsizlikle kendi markanızı yaratın. Taklit eden değil edilen yolunda ilerlerseniz şimdiki ve gelecek dönemdeki takipçileriniz bir yerde isminiz geçtiğinizde sizi direk çizdiğiniz imaj ile hatırlayacaktır.


Sayfanıza Ziyaretçi Çekin

Diğer kullandığınız sosyal mecralarda sayfanızın tanıtımını yapmayı ve sayfanızdan kesitler paylaşmayı unutmayın. Bu paylaşımlar sayesinde sayfanız ile etkileşimde olan insan sayısı artacak ve her etkileşim yeni insan etkileşimini de beraberinde getirecektir. Ayrıca facebook takipçi satın al diyerek takipçilerinizi daha hızlı arttırma yolunu seçebilirsiniz.

Paylaşımlarınıza Fotoğraf Ekleyin

Yazılarınıza eklenen dikkat çekici bir fotoğraf daha akılda kalacağı gibi paylaşımlarınızın üstün körü geçilmemesini sağlayıp, yeni etkileşimlere neden olacaktır. Bu sayede Facebook para kazan işlemleriniz kolaylıkla gerçekleştirilebilir.

Paylaşım Zamanlamasına Dikkat Edin

Yaptığınız paylaşımların içerikleri kadar zamanlaması da önemlidir. Mesai veya uyku saatlerinde yapılan paylaşımlarınız, mesai ve uyku sonrası birçok insanın aynı anda gönderi paylaşmasından dolayı paylaşımınız geri planda kalacak ve daha az kişiye ulaşacaktır bu nedenden ötürü en çok etkileşim alabileceğiniz saatlerde paylaşım yapmaya dikkat etmelisiniz.

Ayrıştırıcı Konulardan Uzak Durun

Din, dil, ırk veya siyaset gibi ayrıştırıcı kavramları paylaşımlarınızda kullanmayın. Paylaşımlarınızla her kitleye hitap ettiğinizi, her kitleden insanların sizi takip ettiğini unutmayın aksi takdirde büyük takipçiler kaybedebilir hatta sayfanızın fazla spam ve şikâyet nedeni ile kapanmasına yol açabilirsiniz.

Takipçi Sayınızı Artırın

Takipçi satın almak gibi hileleri kesinlikle başvurmayın. Çünkü zamanla bu takipçileriniz yok olur veya beğeni yapmayan ölü takipçi kadronuz yüzünden şirketlerden reklam alamazsınız. Takipçi sayısı kadar beğeni ve etkileşim sayılarının da oldukça önem taşıdığını unutmayın.

Tanıtım Videoları Çekin

Sayfanızda gerekli vizyona ve misyona, takipçi sayısına ulaştıktan sonra, belirli ürünler için tanıtım videoları çekin. Çektiğiniz videoları sayfanız dışında ki platformlarda da paylaşarak facebook para kazan  için başarılı bir yöntem geliştirebilirsiniz. Bu sayede ürün sahibi şirketlerin sizle iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz. Eğer kaliteli bir video çekip büyük sayıda etkileşime yol açmışsanız şirketler tarafından komisyon talep edebilirsiniz veya şirketler bu konuda size ulaştığında kendileri zaten komisyon teklifinde bulunacaktır.

Videolarınıza Yazı Ekleyin

İnsanların çoğu sosyal medya kullanırken video seslerini kapatıp o şekilde akışta gezdiği, araştırmalar sonucunda tespit edilmiş. Bu sebepten ötürü açıklaması olmadan atacağınız video, sesi kapalı şekilde akışta gezinen çoğu insan için ölü bir video anlamı taşır. Ama paylaştığınız videoların altına video ile ilgili yazılar eklerseniz bu kitlenin de sizinle etkileşimde kalmasını sağlayabilirsiniz.

Tüm bunları yaptıktan sonra sayfanız günden güne çığ gibi büyüyecek ve şirketler tarafından reklam teklifleri de beraberinde gelecektir. İsterseniz yine bu aşamalardan sonra Affiliate marketten kendinize şirket seçip reklamları için videolar hazırlayıp paylaşarak, facebook para kazan yolunu açabilirsiniz.