Instagram Sohbet Teması Rengi Değiştirme Nasıl Yapılır?

Instagram sohbet teması rengi değiştirme birçok kullanıcının merak ettiği konulardan birisidir. Instagram sohbet, arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz oldukça popüler bir özelliktir. Bu sohbeti daha eğlenceli bir hale getirmek de mümkündür. Sohbet temasının rengini arka planını değiştirerek sohbet ekranınızı özelleştirebilirsiniz.

Adım Adım Instagram Tema ve Arka Plan Değiştirme

Instagram sohbet temasının rengini değiştirmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

  • Instagram uygulamasını açın.
  • Sağ üstteki DM bölümüne gidin.
  • Bir sohbetin üzerine tıklayın.
  • Üstte yer alan profile basın.
  • Tema seçeneğine basarak istediğiniz temayı seçin.

Yukarıdaki adımları uygulayarak Instagram sohbet teması rengini değiştirebilirsiniz. Temanızı seçtikten sonra bir süre sonra da sıkılabilirsiniz. Bundan dolayı tekrar temanızı değiştirmek için yukarıdaki adımları izleyebilirsiniz. Instagram üzerinde çeşitli birçok tema bulunmaktadır.

Instagram Arka Plan ve Tema Değişikliklerini Geri Alma

Instagram tema rengi değiştirdikten sonra memnun kalmazsanız tekrar geri alabilirsiniz. Bu işlemi yapmak için benzer adımları izleyebilirsiniz. Öncelikle DM kutunuza gidin. Temasını geri değiştirmek istediğiniz sohbete gidin. Yukarıdan profile basarak “Tema” yazan yerden temanızı “Varsayılan” şeklinde seçerek geri alabilirsiniz. Bu işlemi sıkıldığınız zaman tekrardan değiştirebilirsiniz.

Instagram Sohbet Teması Özellikleri

Instagram, kullanıcıların DM bölümünde daha keyifli vakit geçirmesi için çeşitli sohbet temaları sunmaktadır. Bu temalar oldukça fazladır. İçerisinde dilediğiniz her türden temayı bulabilirsiniz. Kullanıcılar kendilerine göre özelleştirebildiğin sohbet temalarını efektif kullanabilirler. Özel günler ve ilgi alanlarına göre sohbet temaları uygulama güncellendikçe eklenmektedir.

Özellikle de belli ilgi alanlarına göre sohbet temaları kişisel zevklerinizi yansıtmada size yardımcı olur. Örnek olarak “Astroloji” teması, bu konuyla ilgilenen birisi için oldukça ilgi çekici olabilir. Bu sayede daha samimi bir konuşma da gerçekleşebilir. Aynı şekilde “Gökyüzü” teması da kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği temalardan bir tanesidir. Eğer ilginiz varsa göz atabilirsiniz. Yılbaşı, doğum günü ya da diğer etkinlikler için özel tasarlanmış temalar da Instagram’da yer almaktadır. Özel günlerinizi bu şekilde daha renkli bir hale getirebilirsiniz.